MAHMUDİYE BELEDİYESİ, KORDONBOYU CADDESİNE KOKULU ARİZONA ÇAMI DİKİYOR

Fidan dikim mevsimine girilmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız veren Mahmudiye Belediyesi, daha yeşil bir ilçe hedefiyle fidan dikim çalışmalarına devam ediyor.

MAHMUDİYE BELEDİYESİ, KORDONBOYU CADDESİNE KOKULU ARİZONA ÇAMI DİKİYOR
01 Mart 2021 Pazartesi 12:08

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da binlerce fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen Mahmudiye Belediyesi, kordonboyu caddesine fidan dikimi gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Mahmudiye Belediyesi olarak, çevrenin korunmasına ve yeşil alanlara büyük önem veriyoruz. Diktiğimiz her fidan ileride atmosferin temizlenmesine katkı sağlayacak. Bugün dikilen ağaçlar, yarın bizden sonra gelen nesillere bırakılabilecek en büyük miras olacaktır.

Güzel İlçemiz Mahmudiye’ yi daha yeşil bir ilçe yapmak için ilçenin birçok noktalarında olduğu gibi, kordonboyu caddemizde de ağaçlandırma ve fidan dikimi çalışmaları yapıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.