League of LegendsOyununa Nasıl Kayıt Olunur?

League of LegendsOyununa Nasıl Kayıt Olunur?
12 Haziran 2020 Cuma 15:49

League of Legends oyunu 27 Ekim 2009 dan günümüze kadar artan popülarite ile varlığını sürdürmüştür ve bu popülerliği sayesinde “nasıl kayıt olurum ve oynamaya başlarım?“ sorusu sıkça sorulan bir soru haline geldi.Sizlere bu başlık altında League of Legends oyununun nasıl kayıt işlemi ve oynamaya nasıl başlayabileceğinizi anlatacağız.Oyuna başlamadan önce 30 level hesap satın alabilir veya yeni hesapla başlayarak daha hızlı lig atlama yöntemi olan eloboost hizmeti de alabilirsiniz.

League of Legends, dünyanın her bir yerinde aktif olarak oynanan, büyük bir oyuncu kitlesine hâkim olmuş bir oyundur. Tabii ki büyük bir kitleye sahip olmak eş zamanlı olarak birçok sorun ve sorular ortaya çıkartıyor. League of Legends oyununa kayıt olma işlemi de bu sorularımızdan birisi. Şimdi, gelin hep beraber kayıt olma ve hesap açma işlemi nasıl yapılır bir bakalım.

League of Legends kayıt işlemi için neler gerekir?

League of Legends oyunu için güzel bir internet bağlantısından başka bir şeye ihtiyacınız neredeyse kalmıyor ve geri kalan kısımlar sizin yeteneğinizi göstereceğiniz kısıma giriyor.League of Legends hesap açma işlemi için öncelikle leagueoflegends.com sayfasına gidip sağ üst kısımda hemen oyna butonuna tıkladıktan sonra e-posta adresinizi girip başla butonuna basmalısınız.

Daha sonrasında gelen ekranımızda doğum tarihinizi gün ay ve yıl şeklinde seçip ileri butonuna tıklıyoruz.Son olarak giriş için kullanacağın kullanıcı adını, şifreni ve şifrenin onayını girdikten sonra kullanım koşulları ve gizlilik politikasını okumanı tavsiye eder ve bunları kabul ediyorum seçeneğine tıklayarak ileri butonuna tıklayabiliriz.

League of Legends nasıl oynanır?

İşlemlerimizi halledip ileri butonuna bastıktan sonra Windows işletim sistemi kullanıyorsanız, WİNDOWS İÇİN İNDİR, MAC kullanıyorsanız MAC YÜKLEYİCİSİNİ İNDİR seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.İndirmeye başladığımızda yaklaşık olarak 65,6MB olan “Install League of Legends tr.exe“  nin inmesini bekleyip ardından üzerine tıklayıp çalıştırmamız gerekiyor ve League of Legends oyununun kurulumunu eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmek için işlemlere başlanıyor. Bu işlemlerin süreci sizin internet sağlayıcınızın size verdiği hıza göre değişim gösterebilmektedir.

Oyuna başladıktan sonra hak ettiği lige ulaşamadığını düşünen oyuncularboost hizmeti almaktadır. Profesyonel oyuncular tarafından verilen lol lig boost hizmetleriuziboost olarak %100 garantili şekilde yapılmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.