Lava Metal ihracat birincisi

İhracatın Metalik Yıldızı olan Lava Metal, bu yıl da birinciliği kaptırmadı. Lava kendi kategorisinde yine birinci oldu.

Lava Metal ihracat birincisi
11 Mart 2024 Pazartesi 19:31

Ürettiği emaye kaplı döküm demir mutfak ürünleriyle dünya devlerine kafa tutan ve Eskişehir’de 100 ülkeye ihracat gerçekleştiren Lava Metal, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen törende kendi kategorisinde en çok ihracat yapan firma olarak birincilik ödülünü aldı. 2021 ve 2022 yıllarında üst üstte “İhracatın Metalik Yıldızlar” ikincilik ödülü alan Lava, geçtiğimiz yıl ise yine aynı kategoride birincilik ödülü aldı.

Lava’nın 2010 yılında Eskişehir’de döküm ızgara üretimi ile başlayan yolculuğu bugün dünya mutfaklarına yayılan zengin ürün çeşitliliğiyle devam ediyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 15 bin metrekaresi kapalı, toplam 30 bin metrekare alan üzerine kurulu iki adet üretim tesisine sahip olan Lava, fabrikalarında 300 kişiye iş imkanı sunuyor. Eskişehir’den 100 ülkeye ihracat gerçekleştiren Lava Metal, Türkiye’de emaye kaplı döküm demir tencere pazarında lider konumda.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birsen - 2 ay önce
mükemmel kullanıyorum evimde hem de sağlıklı ve çok lezzetli yemekler yapılıyor çünkü ısı eşit dağılıyor ve çabuk pişiriyor
Avatar
Ayşe ercek - 2 ay önce
Efendim öncelikle saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum Eskişehir Odunpazarı Cunudiye mh Şenler sok no 25 1 de ikamet etmekteyim eşim engelli 3çocugum var evim kira üstelik eşim ceza evinde zor durumdayim yardım elinizi uzatirsaniz çok sevinirim Allah rızası için hayırlı ramazanlar diliyorum