LANDE’DEN, ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARINA 23 NİSAN HEDİYESİ

Artelon Yönetim Kurulu Başkanı ve Lande Rack Kabinet’in ortaklarından iş insanı Göral Çatak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı.

LANDE’DEN, ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARINA 23 NİSAN HEDİYESİ
22 Nisan 2021 Perşembe 22:34

İş insanı Göral Çatak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılı dolayısıyla,  Lande çalışanlarının çocuklarına eğitimlerinde destek olmak amacıyla tablet hediye ettiklerini belirterek, ”Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun” dedi.  Çatak, “23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır” ifadelerini kullandı.

Fabrika bahçesine Atatürk heykeli yaptırdı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hayranlık duyduğunu ve bu amaçla 2016 yılında fabrikasının bahçesine Atatürk heykeli yaptırdıklarını belirten Çatak, “Benim Atatürk’e karşı büyük bir saygım var. Gerçek bir Atatürkçüyüm ve her şeyimi ona borçluyum. Yediğim ekmek, içtiğim su, soluduğum hava yani hepsi bu güzelliklerim hepsini Atatürk sayesinde kazandık. O insan olmasaydı şimdi biz buralarda olmazdık. Atatürk’e canımız feda, her şeyimizle yolundayız” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.