LANDE ATA’SINI UNUTMADI

Lande, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 82'inci ölüm yıldönümü dolayısıyla fabrika bahçesinde anma töreni gerçekleştirdi. Fabrika çalışaları Ata'sını çiçeklerle andı.

LANDE ATA’SINI UNUTMADI
10 Kasım 2020 Salı 11:24

Türkiye’nin en büyük rack kabinet, bilgisayar, Telekom, network ve server kabinleri-dolapları, datacenter veri merkezi, soğutma üniteleri, harici-dahili tip tüm cihaz kabinleri üreticisi olan Lande, Atatürk’ün ölümünün 82’inci yıldönümü dolayısıyla fabrika bahçesinde anma töreni düzenledi. Lande’nin ortaklarından Göral Çatak tarafından fabrika bahçesine yaptırılan Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilen törende Celalettin Kesikbaş ile fabrika çalışanları da hazır bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hayranlık duyduğunu ve bu amaçla 2016 yılında fabrikasının bahçesine Atatürk heykeli yaptırdıklarını belirten Çatak, “Benim Atatürk’e karşı büyük saygın var. Yediğim ekmek, içtiğim su, soluduğum hava yani hepsi bu güzelliklerim hepsini Atatürk sayesinde kazandık. O insan olmasaydı şimdi biz buralarda olmazdık. Atatürk’e canımız feda, her şeyimizle yolundayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.