KUTLADIK...

Eskişehir Vilayet Meydanı'ndaki törende Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

KUTLADIK...
30 Ağustos 2019 Cuma 13:47

Çakacak'ın kutlamaları Valilik binasında kabulünün ardından etkinlikler Atatürk Bulvarı'nda devam etti. Burada Çakacak, Gülan ve Büyükerşen, tören aracından askeri birliklerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına Hava Pilot Yüzbaşı Ömer Aksöz'ün konuşması, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileriyle devam eden program, geçit töreniyle sona erdi.

Törene, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehirmilletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.