“Kuşak Çevreyolu” için ilk adım atıldı

Başkan Ünlüce’nin vaatleri arasında bulunan Organize Sanayi Bölgesi, Hasanbey Lojistik Merkezini, Bursa Yolu ve Çevresini, Ihlamurkent ve Vadişehir Mahalleleri ile Eskişehir Teknik Üniversitesine kadar geniş bir alanı kapsayan Kuşak Çevre Yolu için düğmeye basıldı.

“Kuşak Çevreyolu” için ilk adım atıldı
05 Haziran 2024 Çarşamba 10:26

Sakarya Gazetesi köşe yazarı Murat Taşkın bugünkü köşesinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin Kuşak Çevre Yolu Projesi için harekete geçtiğini yazdı.

İktidar Eskişehir’e vaat ettiği Kuzey ve Güney çevre yollarını bir türlü yapmadı.

Her seçim öncesi “Yapılacak” sözü verilmesine rağmen adı geçen her iki çevre yolu da programa dahi alınmadı.

Görünen o ki; iktidarın bu çevre yollarını bundan sonra da yapmaya hiç mi hiç niyeti yok.

AK Parti, iktidarın yıllardır söz verip de yerine getirmediği alternatif çevre yolu projesini hatırlatan Murat Taşkın, Ünlüce’nin seçim vaadi olarak ortaya koyduğu “Kuşak Çevre yolu Projesi” için düğmeye bastığını yazdı.

Taşkın, Ünlüce’nin “Ortada büyük bir sorun var ve iktidar bu sorunu yıllardır çözmüyor. Şehri bu kaderle baş başa bırakamayız. O yüzden iktidar eğer bu alternatif çevre yollarını yapmazsa biz kendi imkanlarımızla şehri kuzey ve güneyden dolanan kuşak çevre yolları yapacağız” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, Ünlüce’nin günler öncesinden proje için harekete geçtiğini belirtti.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.