KURT'TAN ZİYARET

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Erenköy Mahalle Muhtarı Osman Çalış’ı evinde ziyaret ederek kahvaltıya konuk olan Başkan Kurt, kendisine iletilen istekleri dinledi.

KURT'TAN ZİYARET
04 Mart 2020 Çarşamba 14:36

Kahvaltı sırasında mahalleliler ile belediye arasında gerekli iletişimin muhtarlar tarafından sağlandığını söyleyen Başkan Kurt, Odunpazarı’nda muhtarlar ile birlikte barış, kardeşlik içinde yaşanacak bir ortam yarattıklarını belirtti. Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarının muhtarlara her zaman açık olduğunu kaydeden Başkan Kurt, mahallelerdeki sorunların çözümü konusunda belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Başkan Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenköy Mahalle Muhtarı Osman Çalış, Odunpazarı Belediyesi ile birlikte mahallelerde başarılı işler yapacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.