Kurt: İspatlamayan yalancıdır

Odunpazarı belediye Meclisi’nde Hamayolu projesinin ödülleri para karşılığında aldığı iddialarını spekülasyon olarak niteleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Ödüller için yol ve konaklama dahil tek bir kuruş harcanmamıştır. Bu iddiaların sahipleri ispatlayamazlarsa yalancıdır” dedi.

Kurt:  İspatlamayan yalancıdır
09 Ekim 2018 Salı 18:19

Dubai’de yapılan yarışmada Hamamyolu Projesinin birincilik ödülü almasından memnun olduklarını belirten Kurt şöyle konuştu: Bütün belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Projenin mimarı ve müteahhidine çok teşekkür ediyorum Bu proje ile ilgili çok spekülasyon yapıldı. Bunu biz sabırla bekledik ve bitişi ile beraber bütün dünyanın konuştuğu bir proje halinde geldi. Berlin, Londra, İstanbul ve Dubai’de değişik dallarda girdiği ödülleri aldı. Odunpazarı Belediyesi’nin bu yarışmalarla ilgili tek kuruşluk bir gideri söz konu değildir. Yol ve konaklama ücretleri dahil olmak üzere. Bu yüzden kimse işkembeyi kübradan atmayacak. Belgesi varsa yazacak. Aksi takdirde yalancıdır. Şuanda almadığımız bir tek mimarlık ödülü kaldı. İnşallah onu da alacağız” diye konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.