Kurt: Daha az maliyet daha çok iş

31 Mart 2019 seçimlerinde ikinci kez göreve yeniden seçilen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, araç devir teslim töreni sonrasında seçimden bugüne kadar belediye tarafından ilçeye yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kurt: Daha az maliyet daha çok iş
06 Aralık 2019 Cuma 14:45

Açıklamasında tasarruf vurgusu yapan Kurt, daha az para ve maliyetle daha çok iş yapmaya çalıştıklarını söyledi. 2019 yılında 1842 aracın iş ve tamiratının belediye tarafından yapılarak maliyet açısından önemli ölçüde tasarruf sağladıklarını aktaran Kurt, şunları kaydetti: “Bir yıl içerisinde 12 bin 198 kişiye hizmet veren Halk Merkezlerimizin sayısını artırmaya devam ediyoruz. İki yeni Halk Merkezi’miz de 2020 yılında hizmete açılmış olacak. Seçimlerden önce verdiğimiz 100 kreş sözümüzü yerine getirmek için çalışmalarımız başladı. Yaşlılarımız ve gençlerimiz için yeni merkezleri hizmete soktuk. 2019 yılı yatırım programında yer alan 206 bin metrekare yeşil alan oluşturulması ve ıslah edilmesi hedefimizi, 212 bin 480 metrekare olarak gerçekleştirdik. 12 mahallede toplam 28 bin ton asfalt attık. 2500 öğrenciye sıfır atık eğitimi verdik.”

Odunpazarı Belediyesi ayrıca Otokoç İnönü Ford Trucks Şubesi’nden Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 16 adet çöp kamyonu satın aldı. Temizlik işlerinde kiralık araç dönemini sonlandıran Odunpazarı Belediyesi bir ayda 1 milyon 300 bin TL, bir yılda ise 15 milyon 841 TL tasarruf etmeyi hedefliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.