KURBAN BAYRAMINDA HAVA NASIL OLACAK?

Kurban Bayramı yaklaşırken, yurt genelinde hareketlilik de başladı. Gerek memleketlerine gerkese tatil bölgelerine giden vatandaşlar, 'Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?' sorusunun cevabını merak ediyor

KURBAN BAYRAMINDA HAVA NASIL OLACAK?
09 Ağustos 2019 Cuma 15:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Kurban Bayramı için son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı geldi. Kurban Bayramı yaklaşırken, yurt genelinde hareketlilik de başladı. Gerek memleketlerine gerkese tatil bölgelerine giden vatandaşlar, 'Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?' sorusunun cevabını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de, Bayram süresince beklediği sıcaklık değerlerini açıklarken; Karadeniz'de görülebilecek yağışlara karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi. Öte yandan, Bayram süresince havanın az bulutlu ve açık geçeceğinin beklendiği ifade edildi.

MGM'nin yaptığı uyarı şu şekilde;

Kurban bayramı tatili süresince yurdumuzun sıcak havanın etkisinde kalacağı, bu hafta sonu Cumartesi (Arefe) günü Doğu Karadeniz kıyı kesiminde, Pazar günü (Bayramın 1. Günü) Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen hafif sağanak yağışlar dışında Kurban bayramı sonuna kadar ülkemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu hafta yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinde azalarak mevsim normalleri altına düşen ve hafta ortasından itibaren artmaya başlayan hava sıcaklıklarındaki artışın, hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca devam edeceği, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, hafta sonundan itibaren yurdumuzun güney ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir Hava Durumu:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.