KÜPELİ’NİN KOMİK BULDUĞUNUN ACI KAYNAĞI

Soner Uçak yazdı...

KÜPELİ’NİN KOMİK BULDUĞUNUN ACI KAYNAĞI
15 Aralık 2017 Cuma 13:36

Güç teşhirciliği de en az cinsel teşhircilik kadar iğreti eder. Çünkü bilirim, güç teşhir edilecek kadar ayyuka çıkmışsa, elimizde kalan tek şey ben yaptım oldu mantığının tatsız seyrinden ibarettir.

Demem o ki; iddia vahim, çok ciddi bir cevap gerektiriyor.

Usulsüz yapıldığı iddia edilen bir seçim söz konusu.

Ancak, Nadir Küpeli bunu komik buluyor.

Hukuken usulsüzlük söz konusu ise gerçekten ki, cevaplardan pek bir şey anlayamadım. Aklımda kalan “bakan onayladıysa doğrudur”dan öte bir şey değil nitekim…

Ancak komik bulunmuştur, usulsüzlük iddiası. Cevap vermek bile bir tenezzül meselesi olmuştur.

Vah ki, ne vah.

Gülmek mi? Büyük meziyettir. Neye gülüneceğini bilmek kaydıyla.

Komik bulmak mı?

Acıyı nerede kaybettiğimize bakalım.

Usulsüzlük komik bulunacak bir meseleye dönmüştür.  

Yazılıp çiziliyor, Kesikbaş’ın stratejik bir hata yaptığı ile ilgili. Strateji denen şey seçim kaybettirir. Ancak usulsüzlüğe ilişkin serde şüphe bıraktırmayacak bir açıklamaya gerek duyulmuyorsa, varın neler kaybettiğimizi siz düşünün.

Bilmiyorum! Kükreyerek usulsüzlük var iddiasının arkasında mı Kesikbaş? Şayet iddiasından vazgeçip “yanılmışım” der ise komedidir. Ancak gerçekten bir usulsüzlük söz konusu ise Nadir Başkanımız neyi komik bulduğuna dair bir açıklamaya mecbur kalır.

Kimin gülüp, gülmediği de umurum değil açıkçası. Koltuğa kimlerin oturduğu da pek mühim değil. En usulsüzünden de oturabilirsin koltuğa veya doğruda durup koltuğu itebilirsin de beri tarafa. O senin kaba etinle, vicdanın arasındaki muhasebeyle ilişkilidir. Strateji değil, sırra erimlik bir meseledir anlayacağınız.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan ünlüer - 6 yıl önce
Bu usulsüzlük meselesi ni anlamak mümkün değil nadir küpeli bildiğimiz vatanın dinine ve millete bağlı dürüst bir insan bir fiil yardımlarını ve yaptığı hayr severliliği iyi biliyoruz.böyle bir uygunsuzluk yapabileceğine inanmıyoruz
Avatar
Hasan Köse - 6 yıl önce
Bu Güne Kadar Gördüğüm Şu ki Seçim Kaybeden Herkes Hemen Usulsüz Seçim İddialarını Ortaya Atar İşte Komik olan Budur.