KUMRU: RANT HESABI OLMAYAN KENT MEYDANI OLUŞTURULMALI

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, eski stadyumla ilgili açıklamalarda bulundu.

KUMRU: RANT HESABI OLMAYAN KENT MEYDANI OLUŞTURULMALI
26 Şubat 2018 Pazartesi 14:52

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru Eskişehir Atatürk Stadyumu'nun 8 yıldır gündemlerinde olduğunu ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. "Meydan oluşturulması ile ilgili şu anki merkezi hükümet yetkilileri ve AK Parti  Milletvekilleri’ninde aynı noktaya geldiklerini memnuniyetle  okuyor ve duyuyoruz." diyen Kumru, şöyle devam etti:

"Çağdaş  ve modern Kentler ,büyük meydanlara sahiptir bu meydanlar insan odaklıdır sosyal donatı alanları olan Çocukların , Gençlerin ve tüm Kentlinin önemli  günler toplanacakları merkezi nokta  olarak kullanılan  yerlerdir   ve  araç trafiğine  olumlu   katkı veren,  zemin altında planlanmış  büyük otopark alanları vardır.

Rantsal odaklı olmayan ve beton görüntüsünden uzak, Çevreci bir yaklaşım ile  meydan mimarisini  hayata geçirilecek proje  olması gerekliliğini uzun yıllardır anlatmaya çalışıyoruz .

Bizlerin yukarıda işaret etmeye çalıştığı hassasiyetler ile yapılacak meydan projesine tüm siyasi kesimlerin ve Eskişehir halkı kayıtsız şartsız destek olacaklarını düşünüyor bu şehre insan odaklı meydan yakışacağını düşünüyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.