Kültür&Müze Kafe’ye Nuri Alço’lu açılış

Odunpazarı Belediyesi, gazoz ve nostalji meraklılarını Kültür&Müze Kafe’de bir araya getirecek.

Kültür&Müze Kafe’ye Nuri Alço’lu açılış
06 Şubat 2018 Salı 14:27

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yer alan Kültür&Müze Kafe’de Pişmiş toprak düdükler, yüzlerce gazoz şişelerinden oluşan gazoz koleksiyonu, çizgi romanlar, eski dergi ve foto romanlar yer alıyor.

Duvarlarına çizgi roman karakterlerinin resmedildiği Kültür&Müze Kafe’nin açılışı 07 Şubat 2018 Çarşamba Günü (yarın) saat 17.30’da açılışı yapılacak.  Gidenlere nostalji dolu zamanlar yaşatacak olan Kültür&Müze Kafe’nin açılışına Türk Sineması’nın unutulmaz sanatçılarından Nuri Alço katılacak.

İçinde yer alan gazoz koleksiyonu ile sizleri çocukluğunuza götürecek olan Kültür&Müze Kafe, Zagor ve Teksas Tommiks ile misafirlerini muhteşem bir yolculuğa çıkaracak. Yayın hayatına 1972’de Oğuz Aral'ın mizah yönetmenliğinde başlayan Gırgır dergisinin eski sayılarını da bulabileceğiniz Kültür&Müze Kafe’de ayrıca Türkiye’de Popüler Kültür’ün doğuşunu ve gelişimini izleyebileceğiniz Hayat Mecmuası’nın da eski sayılarını da göreceksiniz.

Kültür&Müze Kafe aynı zamanda Çarşı’da gezen Eskişehirlilerin ücretsiz dinlenme alanı olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.