Küçük bakıcılar görevlerini severek yerine getiriyor

Eskişehir Hayvanat Bahçesi, düzenlemiş olduğu Küçük Bakıcılar Atölyesi ile çocuklara dünyamızda birlikte yaşadığımız türlerin çeşitliliği, bu türlerin yaşam alanlarının özelliklerini anlatmaya devam ediyor.

Küçük bakıcılar görevlerini severek yerine getiriyor
05 Eylül 2021 Pazar 14:37

Her gün farklı türdeki hayvan barınaklarında hayvan bakıcısı olarak görev alan çocuklar, keyifli ve bilgi dolu bir hafta geçiriyor. 8-10 yaş arası çocuklar için düzenlenen atölye çalışması şimdi de Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü ve Hayvanat Bahçesi işbirliği ile devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Gündoğdu Mahallesi’nde yaşayan çocuklar ve Gündoğdu Mahalle Muhtarı Sevgi Doğan, Eskişehir Hayvanat Bahçesi’nde ağırlandı. Mahallesinde yaşayan özel gereksinimli çocuklar ile Küçük Bakıcılar Atölyesi’ne katılan Sevgi Doğan, çocuklara bu imkânı ücretsiz olarak sağladığı için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiğini belirterek, mutluluğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.