Kreşlere tasarruf engeli

Anadolu Gazetesi’ndeki köşesinde kamuda tasarruf tedbirlerini ele alan Ali Baş, Kazım Kurt’un 100 kreş sözünün artık eleştirilemeyeceğini belirtti.

Kreşlere tasarruf engeli
01 Temmuz 2021 Perşembe 15:05

Cumhurbaşkanlığı'nca, yayınlanan kamuda tasarruf tedbirleri genelgesine göre kamu kurumlarında 2020 yılındaki taşıt sayıları, 2023 sonuna kadar en az yüzde 20 oranında azaltılacak. Hizmet binası, lojman, memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri ile bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak. Anadolu Gazetesi’nden Ali Baş yayımlanan genelgeyi işaret ederek, geçtiğimiz seçim döneminde Kazım Kurt'un 100 kreş yapma sözünü hatırlattı. Baş, yazısında “Kurt’u eleştirenlerin “100 kreş sözünüz vardı. Nasıl tutacaksınız!” sorusunu yönelttiğini belirterek, yeni yayımlanan genelge sonrasında

“Artık Kazım Kurt’u kimse “Kreşleri neden yapmıyorsunuz” diye eleştiremez…
Yassak hemşerim!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.