Kötü performans bol rakip çıkardı

Pandemi döneminde esnafın sessizliği olan Ekrem Birsen’in esnaf odaları seçiminde işi bir hayli zor görünüyor. Karşısına rakip olarak çıkacaklar arasında şimdilik Adnan Karamanlı, Bahar Bilen ve Sefa Şen gibi isimler yer alıyor.

Kötü performans bol rakip çıkardı
22 Şubat 2022 Salı 02:38

Yaklaşık 17 yıldır Eskişehir Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Ekrem Birsen başkanlık kariyerinin en zor seçimine hazırlanıyor. 2006 yılından itibaren Eskişehir Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Birsen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bazı projeleri hayata geçirmek için bir kez daha aday olacağını belirtmişti. Ancak Birsen geçen süre içinde özellikle pandemi döneminde bir hayli zor süreçten geçen esnafın sesini çok fazla duyurmadığı için çok fazla eleştiri almıştı. Birsen’in sergilediği performans yakın zaman içerisinde yapılacak olan Esnaf Odası seçiminde başını ağrıtacağa benziyor. 

Rakipler birleşecek mi?

Pandemi döneminde en çok feryat eden isimlerin başında gelen esnaflar ve şehir yöneticileri ile sık sık bir araya gelen Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen’in Ekrem Birsen’in karşısına aday olarak çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan rakibi Halil Kılıç’a fark atarak koltuğunu korumayı başaran Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın da Birsen’e rakip olacağı neredeyse kesinleşti. Esnaf Odası Başkanlığını isteyen bir diğer isim ise Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen. Her üç ismin seçime birlikte girmesi halinde Ekrem Birsen’in seçimi yeniden kazanacağı yönünde yorumlar kulislerde dolaşırken, Esnaf Odası Başkanlığını isteyen Bilen, Karamanlı ve Şen’in birleşerek ortak bir aday üzerinde anlaşma ihtimali bir hayli güçleniyor. Bu üçlü arasında görüşmelerin başladığı da gelen duyumlar arasında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.