KÖTÜ HABER GELDİ: ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

Milli Savunma Bakanlığı İdlib'teki saldırıda hayatını kaybeden asker sayısının 6'ya yükseldiğini duyurdu.

KÖTÜ HABER GELDİ: ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ
03 Şubat 2020 Pazartesi 14:06

Bakanlıktan yapılan açıklamada "İdlib'de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza Rejim tarafından 03 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı ile gerçekleştirilen saldırıda yaralananlardan bir silah arkadaşımız ile bir sivil personelimiz daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Meydana gelen olayda şehit sayımız 6’ya yükselmiştir." denildi.

Açıklamada "meşru müdafaa kapsamında hedefler ateş altına alınmaya devam edildiği belirtilirken "Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır." ifadeleri kullanıldı


Etiketler; #şehit #İdlib
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.