Korona değilseniz kullanmayın

Eskişehir Şehir Hastanesine gelen korona şüphesi hastaların test sonucuna bakılmadan tedavi için kullanılan ilaçların yazıldığı reçetelerin verildiği ve vatandaşlara testlerinin negatif olması durumunda ilaçları kullanmamaları söylendiği iddia edildi.

Korona değilseniz kullanmayın
03 Mayıs 2021 Pazartesi 14:19

TESTE BAKMADAN İLAÇ YAZILIYOR

Anadolu Gazetesi derdim var köşesinde vatandaşlardan gelen şikayetleri haberine taşıdı. Gazetede yer alan habere göre Muayene sırasında, henüz test sonuçları çıkmadan korona ilacı reçete ile hastalara veriliyor, hastane içindeki eczanelerden de hemen hastalara teslim ediliyor. Ve hastalara “Testiniz negatif çıkarsa bu ilacı kullanmayın” denildiği öne sürüldü.

Haberde ilaçları alan vatandaşların şayet hasta değilsek bu ilaçları ne yapacağız sorunun karşılık bulmadığı belirtildi.  Vatandaşların tepkisinin de yer aldığı haberde bazı vatandaşlar çöpe giden ilaçlar nedeniyle yetkilileri görevlerini yapmaya davet ettiği belirtildi. Haberde ayrıca en çok şikayetin Eskişehir Şehir Hatanesi'nden kaynaklandığı belirtildi. 

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.