Konteynır olmamasından dolayı çöp poşetlerini direk ve duvarlara asıyorlar

Eskişehir'de bir sokakta yaşayan vatandaşlar, konteynır olmamasından dolayı çöp poşetlerini yüksekte olan direklere ve bina duvarlarına konulan çengellere asarken, bu yolu sokak hayvanlarının atıkları dağıtmamaları için seçtiklerini belirtiyorlar.

Konteynır olmamasından dolayı çöp poşetlerini direk ve duvarlara asıyorlar
20 Mayıs 2022 Cuma 15:20

Odunpazarı'nin Deliklitaş mahallesinde vatandaşlar, sokaklarda çöp konteynırı olmamasının sıkıntısını yaşıyor. Özellikle Gülcemal Sokak üzerinde çöplerin toplanacağı bir yer olmadığı için vatandaşlar, çöp poşetleri için ilginç yollar deniyor. Sokağa atılan çöpler kedi ve köpekler tarafından dağıtılarak çevre kirliliğinin daha büyük boyutlara ulaşmasına yol açıyor. Bazıları atıklarını kaldırımlara, yol kenarlarına bırakırken, bazı vatandaşlar ise hayvanlar tarafından dağıtılmasını önlemek için çöp poşetlerini yüksek direklere ve bina duvarlarına koydukları çengellere asıyor. Görüntü kirliliğinin biraz olsun önüne geçmek isteyen vatandaşların ilginç olan bu yola başvurması dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.