KONSER KUYRUĞU

Cassaba Modern bünyesinde yer alan İF PerformanceHall’de gerçekleşen ve ünlü sanatçıların sahne aldığıkonserler büyük ilgi görüyor.

KONSER KUYRUĞU
23 Şubat 2019 Cumartesi 13:58

Eskişehir’in yeni Yaşam Merkezi Cassaba Modern, yeme- içme, alışveriş ve eğlence mekanları ile binlerce kişiyi ağırlıyor.

Eskişehir’in yeni Yaşam ve Eğlence merkezi Cassaba Modern’de; Hunger, İF, Starbucks, Paşabahçe, Asmadan ve BigChef’s gibi ulusal birçok marka açılısını gerçekleştirdi.Önümüzdeki aylarda ise bünyesine katılacak Salt&Pepper, Dusy’s, MintyLongle, Pizza İl Forno, Knofi, Tarihi Ortaköy Kumpircisi, Köşem Balık Restoran,Shön,Papağan Çiğbörek, et ve kebap restoran  gibi birbirinden farklı lezzetleri sunacak olan işletmelerin yanı sıra kozmetik, bijuteri takı, sağlık ve bakım merkezi, market ve çocuk oyun alanları yerlerini alıyor olacak. Resmi açılışını ise önümüzdeki aylarda gerçekleştirecek Cassaba Modern Eskişehir ve Bölgenin çekim merkezi olmaya devam edecek. 


ESKİŞEHİR’İN TAM KALBİNDE GÜNÜN 24 SAATİ AKTİF 

Gastronomiveeğlenceninyeniadresi Cassaba Modern ’de eğlenmek, gülmek, müzikdinlemek, rahatlamak, sevdiklerinizilebuluşmakistediğinizanlarda ‘’ Bildiğimçokiyibiryer var’’ diyeceğinizkonseptiilegünün 24 saatibitmektükenmekbilmeyenenerjisiyleCassaba Modern’desabaherkensaatlerdekahvaltıilebaşlayanhayatgecekonserleriledevamediyor. 


1 KİLOMETRELİK KONSER KUYRUĞU!

Cassaba Modern bünyesinde yer alan İF PerformanceHall’de gerçekleşen ve ünlü sanatçıların sahne aldığıkonserler büyük ilgi görüyor. Biletlerin satışa çıkar çıkmaz tükendiği konserlerde, binlerce kişi kuyrukta bekliyor. Önceki gece gerçekleşen konser girişinde, yüzlerce kişi konsere girebilmek için 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Görenleri şaşırtan konser kuyruğu, sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılarak gündem oldu. Cassaba Modern, Eskişehir’in 24 saat yaşayan yeni eğlence ve yaşam merkezi olacağını bir kez daha gösterdi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.