Köksal ve Süllü’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Köksal ve Süllü’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret
30 Mart 2021 Salı 14:33

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Afyon Milletvekili Burcu Köksal ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün de eşlik ettiği ziyarette Köksal, Eskişehir’de gerçekleştirilen belediyecilik çalışmalarını imrenerek takip ettiklerini ifade etti. Başkan Büyükerşen ve ekibiyle diğer belediyelerin uyum içerisinde çalışarak Eskişehir’i örnek bir şehir haline getirdiğini belirten Köksal, özellikle kırsalda gerçekleştirilen destek çalışmalarının tüm belediyelere örnek olması gerektiğini dile getirdi.

Burcu Köksal ve Jale Nur Süllü’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Büyükerşen ise Köksal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.