Köksal: Emeğimizi, alın terimizi hakkımızı daha çok, daha yüksek sesle, daha etkili savunacağız

Sağlık-sen 6. Olağan kongrede mevcut Başkan Hasan Hüseyin Köksal tek liste girdiği seçimde güven tazeledi. Köksal kongrede yaptığı konuşmada “Emeğimizi, alın terimizi hakkımızı daha çok, daha yüksek sesle, daha etkili savunacağız” dedi.

Köksal: Emeğimizi, alın terimizi hakkımızı daha çok, daha yüksek sesle, daha etkili savunacağız
11 Haziran 2022 Cumartesi 16:16

Eskişehir’deki 6500 sağlık çalışanının 5100’ünün kayıtlı olduğu Sağlık Sen ‘de kongre yapıldı. Tek liste halinde didilen kongrede mevcut Başkan Hasan Hüseyin Köksal güven tazeledi. Köksal kongrede yaptığı konuşmada, “Sağlık-Sen ailesi olarak; Bu dönem tarihi kazanımlara imza attık. Yıpranma payı  Lisans tamamlama ile 3000 lik ek gösterge gibi çok kıymetli yüzlerce kazanım. Hepsini saymaya zamanımız yetmez. Sağlık sen ve Memursen ailesi olarak toplu sözleşme de 3600 ek gösterge yi kayıt altına aldık Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonsuz teşekkür ediyorum.Hem 3600 hem de bütün kademelere 600 puan artış konusunda bütün kesimleri kapsayıcı bir çalışma olmuştur ve bu bir Sağlık-Sen ve Memur-Sen teklifi ve kazanımıdır.

Altını çizerek tekrar ve tekrar söylüyoruz. 

Durmayacağız, asla yorulmayacağız! Sizler ile birlikte daha güzel işlere imza atacağız ! Başarı bir ekip işidir! Bu güçlü ailenin sınırsız desteği sürdükçe bizler daha çok fedakarlık yapacak sizlere hizmetkar olacağız. Sizlerin sesi olacağız. Her gün, her yerde hak mücadelesinin en önünde olacağız. Alın terini savunmaya devam edeceğiz. Bu salona bakınca, gözlerinizi görünce, heyacanınıza ortak olunca  Daha çok inanıyoruz. Başaracağız.

Emeğimizi, alın terimizi hakkımızı daha çok, daha yüksek sesle, daha etkili savunacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.