Kocaeli heyeti Tepebaşı’nı çok sevdi

Tepebaşı’nı ziyaret eden Kocaelili misafirler, Başkan Ataç ile de bir araya geldi. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Kırım Türkleri Derneği eski Başkanı Suavi Oktay, Kocaeli Sekalılar Dernek Başkanı Münir Savaşoğlu, Başkan Ataç’ı çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Kocaeli heyeti Tepebaşı’nı çok sevdi
16 Aralık 2022 Cuma 15:58

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kentimizi ziyaret eden İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Kırım Türkleri Derneği eski Başkanı Suavi Oktay, Kocaeli Sekalılar Dernek Başkanı Münir Savaşoğlu ve beraberindekiler ile buluştu. 35 kişilik heyet Başkan Ataç ile bir araya gelirken, Tepebaşı Belediyesi’nin projelerini de öğrenme şansı buldu. Konuklar ayrıca Tepebaşı Belediyesi’nin pandemiden dolayı yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının isimlerini ölümsüzleştirmek üzere hayata geçirdiği Varlığınız Sağlığımız Anıtı’nı da yerinde görme imkanı buldu.

Başkan Ataç’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden heyet, Sukurusu Uygulama Merkezi’ni de ziyaret etti. Başkan Ataç da konuklarına teşekkür ederken buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.