Klinik Psikolog Tuğçe Ayva’nın ofisi Batıkent’te faaliyete başladı

Klinik Psikolog Tuğçe Ayva; Batıkent’te ofisini açtı. Açılışa Eskişehir iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Klinik Psikolog Tuğçe Ayva’nın ofisi Batıkent’te faaliyete başladı
03 Haziran 2024 Pazartesi 11:16

EOSB Yönetim Kurulu Üyesi, AYRAF Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yavuz Ayva’nın kızı Uzman Psikolog Tuğçe Ayva terapi merkezi açıldı. Açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, EOSB Başkanı Nadir Küpeli’nin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Açılışta konuşan Tuğçe Ayva, Eskişehirlilere böyle bir merkez ile hizmet vereceğinden büyük gurur duyduğunu belirterek, “Toplum olarak oldukça zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte beden sağlığımız kadar ruh sağlığımızda oldukça olumsuz etkileniyor. Tüm bu olumsuzlukların etkisini en aza indirebilmek için insanların bazen profesyonel destek almaları gerekiyor. Biz klinik psikologlar bu noktada insanların ruhsal problemlerini çözmek için faaliyet gösteriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.