KIZILAY ŞUBE BAŞKANI TEMİZSOY AÇIKLADI

Korona virsü nedeniyle mağdur olabilecek vatandaşlara önemli bir hizmeti hayata geçiren Kızılay Eskişehir Şubesi 65 yaş ve üzeri ayrıca kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların market alışverişlerini yapacak. Şube Başkanı Egemen Temizsoy vatandaşların 0549-722-26-26 numaralı hatla iletişim kurarak destek taleplerini iletmelerini istedi.

KIZILAY ŞUBE BAŞKANI TEMİZSOY AÇIKLADI
17 Mart 2020 Salı 16:04

Kızılay Şube Başkanı Egemen Temizsoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kızılay olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz, Corona virüse karşı alınması gereken önlemlerde, hepimiz için zorunlu haller dışında yer değiştirme, seyahat etme, kalabalık ortamlara girme risk teşkil ediyor. Bizde 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik, market siparişlerini onların adına yaparak evlerine teslim etme hizmetimizi devreye aldık. Bu süreçte birey olarak hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Türk Kızılay Eskişehir şubesi her zaman vatandaşların yanında olacaktır. Dedi. Sizde 0549 722 26 26 WhatsApp iletişim numarasından Türk Kızılay Eskişehir şubesine ulaşabilir ya da yakınınızdaki kişileri bildirebilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.