KIRSALDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kent merkezinde gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra kırsal ilçelerde de sorumluluk alanında bulunan yollarda yoğun bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, özellikle muhtarlardan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde ivedi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

KIRSALDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
26 Haziran 2020 Cuma 15:16

Yetki alanında bulunan Mihalgazi’nin Bozaniç Mahallesi ile Sarıcakaya’nın Mayıslar Mahallesi arasındaki 5 kilometrelik yolda mevsim şartlarına bağlı meydana gelen deformasyonların alt yapısını tamamlayan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, bölgede yol yapısına ve malzeme durumuna göre uygulanabilirliği mümkün olan asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı. Sürücüler açısından yolu güvenli hale getirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, muhtardan gelen talep ile gerekli tespitlerin yapıldığını ve yama çalışmalarının ardından alt yapı zemin iyileştirilmesi yapılan alanlarda da sathi kaplama yapıldığını belirttiler.

Yolun kenarlarında bulunan tarım arazilerinin aşırı tozdan olumsuz etkilendiğini belirten Mahalle Muhtarı Ali Solak ise, kısa sürede taleplerine olumlu dönüş yapan Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.