KIRSALDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hava koşullarının düzelmesi ile birlikte yol çalışmalarına hız verdi.

KIRSALDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
01 Temmuz 2020 Çarşamba 15:47

Kent merkezinde sürdürülen çalışmaların yanı sıra kırsalda birçok mahallede yolların alt ve üstyapılarına başlayan ekipler, son olarak Alpu ilçesi Belkese ve Karacaören Mahalleleri arasındaki yolda altyapı çalışması gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerdeki yağışlı havaların ardından Büyükşehir Belediyesi’ne gelen talepleri değerlendiren yetkililer, Belkese ve Karacaören Mahalleleri arasındaki yolda tespit ve kontrollerin ardından altyapı çalışmasına başladı. 7 kilometrelik yolda 15 ayrı noktaya beton boru yerleştiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için çalışmaları hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, iş sahasında vatandaşların uyarılara dikkat etmesini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.