Kırmızı Şimşekler ligin ilk yarısını tamamladı

Ligin ilk yarısının son karşılaşmasını Eskişehirspor mağlubiyet ile tamamladı. Konuk ekip Nevşehir Belediye’ye 2-1 yenildi.

Kırmızı Şimşekler ligin ilk yarısını tamamladı
18 Aralık 2022 Pazar 16:28

Eskişehirspor ligin ilk yarısının son karşılaşmasında evinde Nevşehir Belediye’yi konuk etti. Kırmızı Şimşekler iyi oynadığı karşılaşmada rakibine 2-1 yenildi.

Ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet dört beraberlik alan Kırmızı Şimşekler topladıkları 10 puan ile ligin son sırasında yer alıyor.

Transfer için kolları sıvadı

Ligde düşme tehlikesini iyiden iyiye hisseden Kırmızı Şimşekler’de Eskişehirspor yönetimi gözü transfer tahtasını açmaya çevirdi. Uzun süredir imza toplamak için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor’da devre arası ile birlikte bu çalışmalar hız kazanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.