KESİKBAŞ'TAN 1 MAYIS MESAJI

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, bütün emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

KESİKBAŞ'TAN 1 MAYIS MESAJI
30 Nisan 2019 Salı 15:22

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, bütün emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken, yayımladığı mesajda, işçi ve işverenin birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki temel unsur olduğunu Türkiye’nin daha iyi yarınlara birlikte ulaşacağını söyledi.

Kesikbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin daha iyi yarınlara ulaşması için alın teri döken emekçilerle fikir teri döken girişimci sanayicilerimiz ülkemiz ekonomisini ayakta tutan temel unsurlardır. Emeğin ve adaletli paylaşımın esas kabul edildiği bir medeniyetin mensupları olarak birlik, beraberlik ve emeğin günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bütün emekçilere kutlu olsun."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.