Kesikbaş: Şehrimizin gençlerine karşı sorumluluğumuz var

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Meclis Başkanı Süha Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Kesikbaş: Şehrimizin gençlerine karşı sorumluluğumuz var
29 Mayıs 2018 Salı 16:25

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, seçimler sonrası hayırlı olsun ziyaretine gelen Büyükerşen’e teşekkür ederek, “Hem iade-i ziyaret hem de fikirlerinizden faydalanmak için bugün Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte sizi ziyaret ediyoruz. Eskişehir ve özelliklede sanayisinin gelişimi için bir dizi proje hazırladık. Umarız bu projelerde birlikte çalışma imkânımız olur” dedi.
Özellikle mesleki eğitim konusunda yapmak istediklerini anlatan ESO Başkanı Kesikbaş, “Bu kentin gençlerine karşı bir sorumluluğumuz var. Önceliklerimizden biri gençlerimizi donanımlı hale getirip onları kazanmamız. Bir nesli daha kaybetme lüksümüz yok. Onlar için mesleki eğitim projeleri hazırlıyoruz. İnanıyoruz ki sizin de destekleriniz olacaktır” diye konuştu.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise ziyaret için teşekkür ederek eğitim camiasından gelen biri olarak bu tip projelerle yakından ilgilendiğini ifade etti. Büyükerşen, “Mesleki eğitim alanında yapılan her çalışma değerli. Sizleri kutlarım. Mesleki eğitim almış gençlerin iş dünyasına kazandırılması ise önce şehrimiz sonra ülkemizin geleceği için çok önemli. Birlikte yapabileceklerimizi değerlendirmeliyiz” dedi. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.