Kesikbaş, ETO Başkanlığına mı koşuyor?

17 Haziran’da Anadolu Gazetesi’nden Ali Baş konuyu gündeme getirmiş ve ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın ETO Başkanlığını istediğini belirtmişti. Şehir Gazetesi’nden Murat Keskin bugünkü yazısında konuyu biraz daha ileri taşıyarak, “Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, yakın çevresine ve kurmaylarına Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına soyunacağını açıklamış” dedi.

Kesikbaş, ETO Başkanlığına mı koşuyor?
23 Haziran 2021 Çarşamba 14:03

Uzun süredir gündemde olan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın ETO’ya aday olacağı yönündeki iddialara bir yenisi daha eklendi. Bir hafta önce Anadolu Gazetesi’nden Ali Baş köşesinde “İddialara göre, bir süredir ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, heyetler halinde Ticaret Odası üyeleriyle görüşmeye başlamış” diye yazmıştı. Kesikbaş’ın ETO başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara Şehir Gazetesi’nden Murat Keskin de değinerek, Kesikbaş’ın yakın çevresi ve kurmaylarına ETO’ya aday olacağını açıkladığını yazdı. Keskin, ayrıca yazısında “Son dakikada kararını değiştirmez ise Kesikbaş’ın Ticaret Odası Başkanlığı için sahaya çıkacağı bir gerçek” diyerek, Kesikbaş’ın aday olmamasının sürpriz olacağını ifade ettİ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.