Kesikbaş: 15 Temmuz’da millet iradesine sahip çıkıldı

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kesikbaş: 15 Temmuz’da millet iradesine sahip çıkıldı
14 Temmuz 2023 Cuma 16:19

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kesikbaş, mesajında şunları paylaştı;
 “Millet iradesi dışında Türkiye Cumhuriyeti Devletini hiçbir güç yönetemez gerçeğinin kalıcı olarak ortaya konduğu 15 Temmuz'un 7. yıl dönümündeyiz. 15 Temmuz ülkemiz için bir milat olmuş, halkımız Demokrasisini kaba kuvvete teslim etmeyeceğini en net şekilde ortaya koymuştur.. Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde kardeş kavgası başlatmak isteyenler isteklerine ulaşamamıştır.
Bir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde daha şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.’’

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.