KENTİN ÜZERİ TOZ BULUTUYLA KAPLI

Eskişehir'de etkili olan lodos, Kuzey Afrika'dan taşıdığı tozu bölgeye bıraktı.

KENTİN ÜZERİ TOZ BULUTUYLA KAPLI
23 Mart 2018 Cuma 14:44

İşe gitmek için sabah saatlerinde araçlarının yanına gelen vatandaşlar, otomobillerinin üzerinin tozla kaplandığını gördü.

Oto yıkama dükkanı bulunan Cengiz İçöz, muhabirimize yaptığı açıklamada, iki gündür işlerin yoğun olduğunu belirterek, "İlk başta biz de ne olduğunu anlamadık. Gökten çamur yağıyor." dedi.

Aracını dün yıkatan Mehmet Hilmi Gülü de "Sabah kalktım arabam yine çamur içinde. Yine yıkamaya getirdim. İki gündür bu manzara ile karşılaşıyoruz." diye konuştu.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları meydana gelebilecek, "hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, yer yer hafif çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar" gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.