Kent Kültür Söyleşilerinin konuğu Barış İnce

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür Söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ayki konuğu Gazeteci Yazar Barış İnce olacak.

Kent Kültür Söyleşilerinin konuğu Barış İnce
25 Ekim 2022 Salı 10:25

Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, birbirinden önemli isimleri Eskişehirlilerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Pandemi sonrasında ilk kez yüz yüze yapılacak Kent & Kültür Söyleşilerinin bu ayki konuğu ise Gazeteci Yazar Barış İnce olacak. İnce, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Salonu’nda 27 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da; “Köksüzler Üzerine Bir Söyleşi” konulu söyleşiye katılacak.

Barış İnce Kimdir?

Barış İnce, 1982’de İzmir’de doğdu. İlköğrenimini İzmir Mustafa Reşit Paşa İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İzmir Karşıyaka Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Uluslararası ekonomi dergisi BusinessWeek dergisinde muhabirliğe başladı. 2007 yılında BirGün gazetesinde editör olarak işe girdi, haber müdürlüğü, yazıişleri müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. BirGün Pazar’da öyküleri yayımlandı. 2013 yılında Çağdaş Gazeteciler Derneği, 2014 yılında ise Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın Başarılı Gazetecisi Ödülü’ne layık görüldü. Yedi Yetmiş çocuk edebiyat dergisini çıkardı. Neye Göre adlı bir tiyatro oyunu bulunmaktadır. İlk romanı Çelişki 2017’de, ikinci romanı Sarsıntı ise 2018 yılında çıktı. İnce’nin bir de “Kıyıdaki çocuklar” adlı bir çocuk kitabı bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.