KENT KONSEYİ BİR ARAYA GELDİ

Haller Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, şehrimizin kurum ve kuruluşlarından temsilciler ve kent konseyi gönüllüleri katıldı.

KENT KONSEYİ BİR ARAYA GELDİ
25 Aralık 2019 Çarşamba 15:14

Her yılsonu yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen yeni yıl buluşmasına, bu yıl da birlik ve beraberlik damga vurdu. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy yeni yılın şehrimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve güzelliklerle geçmesini temenni ettiğini ifade ederek “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, tüm kamu kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Biz her yıl genişleyen büyük bir aileyiz. Siz değerli kent konseyi ailemizi oluşturan gönüllülerimiz ile birlikte başarılarla dolu bir yıl diliyorum.” dedi.

Kokteylde konuşan Başkan Büyükerşen ise Eskişehir Kent Konseyi’nin kazandığı değer ile çok başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayarak “Görüyorum ve duyuyorum ki konseyimiz tüm illerin kent konseylerinin örnek aldığı farklı bir yere sahip. Bu kolay bir iş değil. Ben bir kere daha hepinizi kutluyorum. Şehrimiz ve toplum için verdiğiniz emekler için tekrar teşekkür ederim. Yeni yılı sizler gibi Eskişehir gönüllüleri ile karşılıyor olmaktan mutluluk ve konseyimizin başarılı çalışmalarıyla gurur duyuyorum. ”dedi. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Akçasoy, Büyükerşen’e destekleri için teşekkür ederek, kendisine hediye takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.