KENT İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATACAK YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı ilçesi Sütlüce Mahallesi ve Esentepe Mahallelerinde imar planına uygun olarak kent içi ulaşımı rahatlatacak yeni caddeler açılmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

KENT İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATACAK  YENİ YOLLAR AÇILIYOR
18 Mart 2020 Çarşamba 12:19

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde öncelikle Marmaralı Sokak'ta imar planına uygun olarak kamulaştırılan binalar yıkılarak yolun genişliği plana uygun hale getirildi. Yol genişliğinin imar planında 20 metre olması nedeniyle altyapı zemin iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer,
Marmaralı Sokak devamında bulunan Yaylalar ve Sırma Sokak'ta da bu
kapsamda imar planına uygun genişliğin sağlanacağını ifade ettiler.

          Ayrıca Türkiye Cumhuriyet Karayolları'nın sorumluluğundaki Ankara Çevre Yolu'ndan Sivrihisar-2 Caddesi'ne bağlantı sağlayacak (Eski İsmar Yanı) yol açma çalışmaları da devam ediyor. Yeni caddelerin araç trafiğine açılması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten yetkililer, ilgili kurumlarca alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve asfalt kaplama işlemlerinin ardından caddelerin araç ve yaya trafiğine açılacağını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.