Kazım Kurt kongredeki kaybın hesabını soruyor: İşçilerden başladı

CHP Kongresi’nde Ahmet Ataç’ın desteklediği Talat Yalaz’ın kazanması ardından Kazım Kurt faturayı Odunpazarı Belediyesinde çalışan iki isme kesti. Kazım Durur görevinden alınırken, Gençlik Kolları başkanı Cem Diler’in ise işten atıldığı ifade edildi.

Kazım Kurt kongredeki kaybın hesabını soruyor: İşçilerden başladı
26 Eylül 2023 Salı 15:36

CHP İl Kongresi’nde bağımsız olarak kurultay delegeliği için yarışan giren Odunpazarı Belediyesi Aşevi sorumlusu Kazım Durur görevinden alındı. Bir başka bağımsız aday   CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler’n de yine belediyedeki görevine son verildiği iddia edildi. Konu ile ilgili konuşan Gençlik Kolları Başkanı Diler, “Arkadaşlarım arayıp işten atıldığımı söylediler. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ben kongrede en temel hakkım olan seçme ve seçilme hakkımı kullandım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eses11 - 8 ay önce
Bence kendini sorgulasın insanların ekmeğinle oynanarak hesap sorulamaz ceza da verilemez ilçe kongeeesi, bu zamana kadae siyasette azalttıkları aktörler hakkknı verdirdi
Avatar
İso - 8 ay önce
Hiç yakışmamış…
Avatar
Türk Yılmaz - 7 ay önce
Gerçekten çalışmıyormuş ki atılıp atılmadığına senin değil. Ay başı bankamatikten öğrenecek
Avatar
Es26 - 7 ay önce
Aynı işten atılma ve sürgünleri ataç da yaptı zamanında.bunlarin yok farkı birbirinden.
Avatar
26 - 7 ay önce
İşten atılan arkadaş merak etmesin. Ataç kendisini işe alır. Tıpkı kazım kurt un kovduğu Rafet Burakı ataç ın tepebası belediyesinde müdür yaptığı gibi. Gelsin Tepebaşı na müdür olsun.