Kazım Kurt iddialı konuştu

Odunpazarı Belediyesi’nin Yenikent Mahallesi’ne inşa ettiği 100.Yıl Kültür Merkezi açılışında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt CHP’nin yerel seçimlerde merkezde 3-0 galip çıkacağını söyledi.

Kazım Kurt iddialı konuştu
15 Mart 2024 Cuma 12:08

Yerel seçim süreci devam ederken Yenikent Mahallesi’nde inşa edilen 100. Yıl Kültüğr Merkezi açılışını yapan Odunpazarı Belediyesi’nde Başkan Kazım Kurt iddialı konuştu. Kurt yaptığı konuşmada “Eskişehir korkma biz bundan sonra daha iyisini yapacağız. Eskişehir’de 1 Nisan’dan sonra yepyeni bir dönem başlıyor. Merkez 3-0 tamam. İlçelerimizde 4 tane daha eklemeye söz veriyoruz” dedi.


Etiketler; #kazım kurt #CHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan köse - 1 ay önce
Anlat anlat Kazım Başkan çok heyecanlı oluyor CHP'nin kirli geçmişini bilen kişi CHP'ye oy vermez Siz artık yoruldunuz gidin evde Çoluk çocuk durun bakın