KAZIM KURT EFSANELERLE BULUŞTU

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye’nin efsane futbolcuları Rasim Kara, Adil Erinç, Adem İbrahimoğlu ve Ömer Kaner ile bir araya geldi.

KAZIM KURT EFSANELERLE BULUŞTU
01 Aralık 2018 Cumartesi 13:11

Eskişehir’de düzenlenen “Üç tutan, bir atan” isimli programa gelen efsane futbolcular Rasim Kara, Adil Erinç, Adem İbrahimoğlu ve Ömer Kaner; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt bir süre misafirleri ile sohbet etti. Başkan Kurt’un spora ve sporcuya verdiği destekleri takip ettiklerini ifade eden efsane futbolcular, Başkan Kurt’a özellikle Eskişehirspor’a verdiği önemli katkılardan dolayı teşekkür etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Kurt; Rasim Kara, Adil Eriç, Adem İbrahimoğlu ve Ömer Kaner’e ayrı ayrı teşekkür etti. Hepsinin ayrı bir efsane olduğunu ifade eden Başkan Kurt, 3 isime de futbola verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.