Kazım Kurt: Destek olmak bizim görevimiz

Geçtiğimiz günlerde Emek Mahallesi’nde yaşayan sağlık emekçisinin evi yanmıştı. Yaşanan üzücü olaya duyarsız kalmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, evi yanan sağlık emekçisinin yaralarını sarmak için harekete geçti.

Kazım Kurt: Destek olmak bizim görevimiz
14 Nisan 2020 Salı 12:29

 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’nde çalışan bir sağlık emekçisinin evi, elektrik kontağından çıkan bir yangın nedeniyle yandı. Emek Mahallesi’nde bulunan ev, kısa sürede küle döndü. Sağlık emekçisi ve ailesinin yardımına ise Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yetişti. Başkan Kurt’un talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü yanan evde tasfiye çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü, evde gerekli olan tadilat işlerini gerçekleştirecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise zor durumda kalan aileye gıda yardımı yapacak.

“DESTEK OLMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Yaşadığımız zor günlerde büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren sağlık emekçilerine minnet borçluyuz. Böyle bir dönemde evi yanan sağlık emekçisine destek olmak da bizim görevimiz. Odunpazarı Belediyesi olarak evi yanan, zor durumda kalan sağlık emekçisi ve ailesinin her zaman yanında olacağız. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.