Kazım Kurt: Daha çok atölye ile kadınları meslek sahibi yapacağız

Kısa Adı OMEK olan Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Kurslarında 7 farklı branşta açılan atölyelere katılan kadınlar ile Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı’na (OKEP)ürün bırakan kadınlar ev ekonomilerine katkıda bulunmak için Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Açık Hava Kütüphanesi önünde stant açtı. İğne oyasından ebruya kadar birçok el yapımı eserin satışa çıkarıldığı stantlara Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Kazım Kurt: Daha çok atölye ile kadınları meslek sahibi yapacağız
10 Mart 2019 Pazar 13:08

Kadınların açtığı stantları gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kadınlara bol kazançlar diledi. Kadınların el emeği, göz nuru eserleri çok beğenen Başkan Kurt, eserleri tek tek inceledi. Odunpazarı’nda ‘Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı’ için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kurt, açılacak yeni halk merkezleri ile atölye çeşitlerini artıracaklarını söyledi. Yeni halk merkezleri ve atölyeler ile daha çok kadının meslek sahibi olacağını ifade eden Başkan Kurt, “Kadınlar bu stantlarda kendi el emeklerini satıyor. Buradan kazandıkları ile ev ekonomilerine destek olacaklar. Ben ürünlerin hepsini inceledim, çok güzel ve eşsizler. Kendilerine bol kazançlar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.