Kazım Kurt: Birlikte üretip, birlikte düşünmek için her ay bu toplantıları yapacağız

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, muhtarlar ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda muhtarları dinleyen Başkan Kurt, “Birlikte üretip, birlikte düşünmek için bu toplantıları düzenli olarak yapacağız” dedi.

Kazım Kurt: Birlikte üretip, birlikte düşünmek için her ay bu toplantıları yapacağız
06 Mart 2020 Cuma 14:40

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı İlçesinde bulunan mahalle muhtarları ile buluştu. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya 68 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Kazım Kurt, muhtarlarla ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştireceklerinin altını çizen Başkan Kurt, muhtarların, mahallenin sorunları ile belediye arasında çok önemli bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi. Odunpazarı Belediyesi olarak bu sorunlara çözüm bulmak için sık sık muhtarlarla bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Kurt, “Birlikte üretip, birlikte düşünmek için bu toplantıları düzenli olarak yapacağız. 400 bin nüfusa sahip Odunpazarı Bölgesinde muhtarların sadece kendi mahallesi ile ilgili değil, bütün şehirle ilgili sorunları beraberce düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Bu toplantılar sayesinde karşılaşılan sorunlar hakkında hem birinci ağızdan bilgi sahibi oluruz, hem de ortak akılla çözüm üretebiliriz” dedi.

BİRLİKTE KARAR ALACAĞIZ, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Hiç kimsenin siyasi düşüncesinin önemli olmadığının altını çizen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Yoksulu, işsizi, kadını, genci, yaşlısı kısacası tüm mahalleli, yaşadıkları her türlü sorun için öncelikle muhtarlarımızın kapısını çalıyor. Bu sorunların çözümü aşamasında yaşadığınız sorunların da farkındayız. Yaptığınız görev son derece kıymetli. Odunpazarı Belediyesi olarak sizlerin bizzat yanında olacağız. Muhtarlarımız, Odunpazarı Belediyesi’nin mahalledeki temsilcisi. Bir mahallede ne yapıyorsak, muhtarlarla birlikte yapacağız. Birlikte karar alacağız, birlikte yöneteceğiz.”

“AMACIMIZ BİRLİKTE İŞ YAPMAK VE DOĞRULARI ORTAYA ÇIKARMAK”

Odunpazarı Belediyesi olarak, muhtarlarla daha koordineli çalışmak İçin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çatısı altında muhtarlık birimi kurduklarını belirten Başkan Kurt, amaçlarının muhtarların şikayet ve taleplere daha hızlı müdahale edebilmek olduğunu kaydetti. Bu birimin günlük sorunları çözmekte muhtarlara yardımcı olacağını söyleyen Başkan Kurt, “Yatırımlar konusunda ise kent konseyleri,   mahalle meclisleri, muhtarlar ve azalarıyla değerlendiriyoruz. Amacımız birlikte iş yapmak ve doğruları ortaya çıkarmaktır” şeklinde konuştu. Toplantıda söz alan muhtarlar, mahallelerinde yaptığı çalışmaları için Başkan Kurt’a teşekkür ederek, Odunpazarı Belediyesi ile birlikte geliştirmek istedikleri projeleri anlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.