Kaymakam Baytak evlerine gidip vatandaşın sorunlarını dinledi

Eskişehir Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak, Numanoluk ve Sancar mahallelerinde ikamet eden vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

Kaymakam Baytak evlerine gidip vatandaşın sorunlarını dinledi
21 Ocak 2021 Perşembe 15:44

Vatandaşların sorunlarını evlerine tek tek giderek dinleyen Kaymakam Baytak, devletin imkânlarını ihtiyacı olanların tamamına ulaştırma gayreti ve çabası içinde olduklarını, kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere de cesaret verdiklerini belitti. Kutsal Baytak;''Pandemi döneminin devam ettiği bugünlerde vatandaşlarımızın bir ihtiyacı var mı, sıkıntıları nelerdir yerinde görmek istiyoruz, ilçemize bağlı kurum amirlerimizle, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız ve sorunlarını çözmeye çalışacağız'' diye belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.