Kasaları tekmeledi zabıtanın üzerine yürüdü

Odunpazarı Belediyesi zabıta ekiplerinin Çarşamba pazarındaki rutin denetimlerinde gerginlik yaşanırken, kurallara uymayan 68 esnaf hakkında tutanak tutuldu.

Kasaları tekmeledi zabıtanın üzerine yürüdü
07 Nisan 2021 Çarşamba 16:26

Zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde vatandaşları ve pazar esnafını maske ve sosyal mesafe konularında uyarıldı. Araçlarını tezgâhlarının arkasında bulunan kaldırımlara park ederek pazar alanının daralmasına neden olan esnafı uyaran zabıta ekipleri, sabah saatlerinde anons edilmesine rağmen bu kurala uymayan 68 esnaf hakkında tutanak tuttu.

Zabıta ekiplerinin üzerine yürüdü
Öte yandan zabıta ekipleri, tutacakları tutanaklar altına delil olarak koymak üzere araç plakaların fotoğrafını çekmesi sebebiyle gergin anlar yaşandı. Bu sırada araçlarının fotoğraflarının çekilmesinin kendilerini tahrik ettiğini söyleyen iki esnaf, tezgâhları arkasındaki meyve kasalarını tekmeleyerek ekiplerin üzerine yürüdü. Polis ekipleri ve zabıta amiri tarafından sakinleştirilen esnaf hakkında araç park etme kurallarına uymadığı gerekçesiyle işlem yapıldı.
Bir başka esnaf ise, kural ihlali yaparak park ettiği aracının tezgâhın üzerindeki şemsiyeleri tuttuğunu gerekçe göstererek tutanak tutulmasına tepki gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.