Kararman: Panik yapmayın bir vaka yok

Eskişehir’de bir hastaya korona teşhisi koyulduğu iddiası şehirde yankılanırken Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, Şehir hastanesinde ne korona vakası ne de karantina olmadığını belirterek, “Valilik ve sağlık müdürlüğü bu tür konularda topluma hızlı bir şekilde doğru bilgiyi ulaştırmalı. Aksi halde toplumun ruh sağlığı bozulacak” dedi.

Kararman: Panik yapmayın bir vaka yok
26 Şubat 2020 Çarşamba 17:20

Kendisine gelen çok sayıda telefon ardından sağlık kuruluşları ile temasa geçtiğini belirten Kararman, “Eskişehir’de korona vakası yok. Ateşli vakaların tamamında işleyen prosedür işliyor. Şehir Hastanesini işleten firma kendi personeline maske dağıtmış. Oradaki arkadaşlarla da görüştüm herhangi bir korona vakası yok. Şehrin bu denli panik yaşaması gayet doğal. Ancak valilik ve il sağlık müdürlüğünün bu tür durumlar karşısında toplumu hızlı bir şekilde bilgilendirmesi şart. Aksi halde toplumun ruh sağlığı bozulacak” dedi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.