Kantin İşletmecileri Derneği’nden kavga iddialarına yanıt

Eskişehir Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu, Eskişehir’deki bir okulda kantin işletmecisi ile öğretmen arasında yaşandığı iddia edilen kavgaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kantin İşletmecileri Derneği’nden kavga iddialarına yanıt
09 Ekim 2018 Salı 13:34

Yapılan açıklamada, yaşanan olayın bir takım kişi ve gruplarca gerçek mecrasından saptırıldığı,  kamuoyunun yanıltıldığı savunuldu.   

Açıklamaya konu olayın iddiaların aksine eğitim kurumunun içinde değil okul dışında meydana geldiği ifade edilerek açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Söz konusu olayın kişilerin yürütmüş oldukları öğretmen – kantin işletmecisi görevlileri ile de herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Tamamen üyemizin meşru müdafaa sınırları içinde kendisini korumaya çalışması ile ilgilidir. Bu konu ile ilgili görüntüler mevcut olup adli ve idari makamlara ulaştırılacaktır.  Ancak üzülerek görmekteyiz ki, kantinci esnafının yanında olması gereken bir kısım Esnaf Odası yöneticisi sırf oda yönetim organlarının seçimlerinde karşı listede yer alan üyemizin başına gelen bu talihsiz olayı gerçekleri çarptırmak suretiyle algı yaratma ve kullanma çabası içinde bulunmuş hem de esnaf zihniyetinden ne kadar uzak olduğunu göstermiştir. Söz konusu olayın adli makamlara intikal etmesi nedeniyle ayrıntıları yargı organları ile paylaşacağımızı, üyemizin yanında olduğumuzu, gerçek dışı algı yaratma çabası içinde olanlar ile yargı önünde hesaplaşacağımızı ve Esnaf Odası Yöneticisi adı altında kişisel hırs ve menfaat gündenleri de tarihe not alarak düştüğümüzü de kamuoyuna saygı ile sunarız.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.