KAHRAMAN POLİSLERE MORAL VERDİLER

Türk Sağlık Sen ve TÜRKAV Adana'da polislerin taşındığı servis aracına bombalı saldırı düzenleyen terör örgütü MLKP üyesi teröristlerin bulunduğu hücre evine düzenlenen operasyonda yaralanan polisleri ziyaret etti.

KAHRAMAN POLİSLERE MORAL VERDİLER
02 Ekim 2019 Çarşamba 16:02

Ziyarete ilişkin konuşan Türk Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, "Adana'da polislerin taşındığı servis aracına bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin Eskişehir'de bulundukları hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan polis arkadaşlarımıza Türk Sağlık-Sen Eskişehir - Bilecik Şubesi ve TÜRKAV  olarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Her zaman yüce Türk milletinin ve Türk devletinin yanında olan bölücü ve yıkıcı mihraklara karşı duruşundan taviz vermeyen sivil toplum kuruluşu üyeleri olarak, terörle mücadele eden asker ve polisimize başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.