Kadir Bıyık: TOKİ 100 değil 205 konut yapacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay’ın Çifteler’e yaptığı ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Belediye Başkanı Kadir Bıyık, “Milletvekilimiz Prof.Dr. Emine Nur Günay Çiftelerli hemşehrilerimize müjdeyle geldiler. İlçemizde TOKİ tarafından yapılacak olan 100 konut ile ilgili gerekli görüşmeler sağlanmış olup, 205 konuta çıkartılmıştır” dedi.

Kadir Bıyık: TOKİ 100 değil 205 konut yapacak
11 Haziran 2020 Perşembe 22:45

Kadir Bıyık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Milletvekilimiz Prof.Dr. Emine Nur GÜNAY Çiftelerli hemşehrilerimize müjdeyle geldiler. İlçemizde Toki tarafından yapılacak olan 100 konut ile ilgili gerekli görüşmeler sağlanmış olup 205 konuta çıkartılmıştır. Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur GÜNAY, Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur ARSLAN, Ak Parti İl Başkan Yardımıcısı Ergin GÜL, Ak Parti Çifteler İlçe Başkanı Mustafa YEŞİL ve Belediye Meclis Üyesi Serpil CAN Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Milletvekilimiz ziyareti sırasında belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyaretin akabinde mevsimlik tarım işçilerimizle ilgili sorunları ve taleplerini dinledik. Milletvekilimiz İlçemizde kazaların sık sık yaşandığı Eminekin kavşağını ve Sakaryabaşı projemizi yerinde görerek incelemelerde bulundu. Nazik ziyaretleri için Milletvekilimiz Prof.Dr. Emine Nur GÜNAY'a teşekkür ederim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.