Kadınlar Emirdağlılar Vakfı çatısı altında toplandı

Emirdağlılar Vakfı tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan kadınlar kahvaltısı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Kadınlar Emirdağlılar Vakfı çatısı altında toplandı
03 Temmuz 2022 Pazar 11:55

Eskişehir Şöforler Odası Grand Salon’da bir araya gelen yüzlerce kadın Emirdağlılar Vakfı’nın düzenlediği organizasyonda gönüllerince eğlendi. Kahvaltı öncesi katılımcı kadınlardan gelecek döneme ilişkin görüş, öneri ve beklentileri alındı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala “Bu salondaki heyecanı görünce adeta Emek’ten, 71 Evlerden, Şarhüyük’ten, Fevzi Çakmak’tan değil de Emirdağ Yaylalarından bize selam getirmişsiniz gibi hissettik. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Birlikteliğimiz daim olsun. Emirdağlılar Vakfı; bundan böyle Emirdağlının Ortak Aklı olacak.” dedi.

Yoğun kalabalık ve eğlenceyle dolu güne Emirdağlı Kadınların yanı sıra Emirdağlı Kadınların misafirlerinin de katılması dikkat çekti. Vakfın yeni dönemde adından çok daha fazla söz ettireceğine inandıklarını belirten kadınlar; Emirdağlılar Vakfı’nın bu birlik beraberlik içinde hem hemşerilerimizi hem de hemşerilerimizin ilişki kurduğu insanları, komşularını, dostlarını gururla dahil edebilecekleri bir yapıya dönüşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.